Bolig udlejning

Bolig udlejning til erhvervslivet og institutioner med CBS

Bolig udlejning til erhvervslivet. Copenhagen Business Service er i dag den største udbyder af Business Apartments til erhvervslivet. 

CBS har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business Apartments, serviceret Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. 

Copenhagen Business Service´s idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total boligpakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

COPENHAGEN BUSINESS APARTMENTS 

En business apartment er en nøgleklar, fuldt møbleret udlejnings-lejlighed til firmaets medarbejdere i København. Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. 

Et solidt 24 timers serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort. 

BELIGGENHED af boliger

Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder

 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK