Lejligheder København

Find lejligheder i København til dine medarbejdere eller forretningsforbindelser

Copenhagen Business Service er i dag den største udbyder af Business lejligheder i København og omegn  til erhvervslivet. 

Copenhagen Business Service har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business Apartments, serviceret Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. Copenhagen Business Services idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total boligpakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

Lejligheder i København, er nøgleklare, fuldt møblerede udlejnings-lejligheder til firmaets medarbejdere i København. Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. Et solidt 24 timers serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort. 

BELIGGENHED af lejligheder i København

Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder.

INDRETNING 

En business apartment er indrettet med entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse (antal soveværelser 1, 2 eller 3). Smagfuld møblering, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine/tørretumbler, kabel-tv, radio, Cd-afspiller og telefon samt mulighed for installation af hurtig internetforbindelse. LEJEPERIODE Lejeperioden er minimum 3 måneder med 1 måneds opsigelse. 

PRIS Fra Kr. 7.500,- til 20.000,- pr. måned ekskl. forbrug

 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK