Møblerede Lejligheder fra CBS Flat

Find kvalitets møblerede lejligheder her - fuld service garanteret!

Copenhagen Business Service er i dag den største udbyder af møblerede lejligheder til erhvervslivet. CBS har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business Apartments, serviceret Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. Copenhagen Business Service´s idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total boligpakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

INDRETNING 

En business apartment er indrettet med entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse (antal soveværelser 1, 2 eller 3). Smagfuld møblering, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine/tørretumbler, kabel-tv, radio, CD-afspiller og telefon samt mulighed for installation af hurtig internetforbindelse. LEJEPERIODE Lejeperioden er minimum 3 måneder med 1 måneds opsigelse. PRIS Fra Kr. 7.500,- til 20.000,- pr. måned ekskl. forbrug.

En business lejlighed er en nøgleklar, fuldt møbleret udlejnings-lejlighed til firmaets medarbejdere i København. Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. Et solidt serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort 24 timer i døgnet.

 BELIGGENHED

 Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder.

 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK