Udlejning af boliger i København

CBS arrangerer udlejning af boliger

Copenhagen Business Service er i dag den største udlejer af Business Apartments til erhvervslivet. 

CBS har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business Apartments, serviceret Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med udlejning af boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. 

Copenhagen Business Service´s idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total pakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

En business apartment er en nøgleklar, fuldt møbleret udlejnings-lejlighed til firmaets medarbejdere i København. 

Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. Et serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort alle døgnets timer. 

BELIGGENHED af boliger

 Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder.

 

INDRETNING af boliger

En business apartment er indrettet med entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse (antal soveværelser 1, 2 eller 3). Smagfuld møblering, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine/tørretumbler, kabel-tv, radio, CD-afspiller og telefon samt mulighed for installation af hurtig internetforbindelse. 

LEJEPERIODE af boliger

Lejeperioden er minimum 3 måneder med 1 måneds opsigelse. PRIS Fra Kr. 7.500,- til 20.000,- pr. måned ekskl. forbrug.

 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK