Udlejning København

Har du brug for udlejning i København?

Copenhagen Business Service er i dag den største udlejer af Business Apartments til erhvervslivet. CBS har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business Apartments, stået for udlejning i København af lejligheder til Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. 

Copenhagen Business Service´s idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total boligpakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

En business apartment er en nøgleklar, fuldt møbleret udlejnings-lejlighed til firmaets medarbejdere i København. Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. Et solidt 24 timers serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort. 

 

BELIGGENHED 

Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder.

INDRETNING 

En business apartment er indrettet med entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse (antal soveværelser 1, 2 eller 3). Smagfuld møblering, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine/tørretumbler, kabel-tv, radio, CD-afspiller og telefon samt mulighed for installation af hurtig internetforbindelse. LEJEPERIODE Lejeperioden er minimum 3 måneder med 1 måneds opsigelse. PRIS Fra Kr. 7.500,- til 20.000,- pr. måned ekskl. forbrug.

 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK