Udlejningsbureau

Udlejningsbureau for dansk erhvervsliv og organisationer

Copenhagen Business Service er i dag det største udlejningsbureau indenfor Business Apartments til erhvervslivet. 

 

CBS har siden starten i 1986, som det første firma med konceptet Business lejligheder, serviceret Danmarks største virksomheder, ambassader og institutioner med boliger til medarbejdere med både korte- og længerevarende arbejdsopgaver i København. Copenhagen Business Services idégrundlag hviler på fundamentet om at tilbyde virksomheder og deres medarbejdere en total boligpakke med et højt kvalitets- /serviceniveau, fleksibilitet og personlig service.

En business bolig er en fuldt færdig, fuldt møbleret lejlighed til firmaets medarbejdere i København. Ønsker De en lejlighed med højt serviceniveau og hvor intet er overladt til tilfældigheder, så er muligheden her. 

Et solidt serviceprogram sørger for reparation, vedligeholdelse, administration og komfort døgnet rundt. 

HVOR I KØBENHAVN? 

Alle lejligheder er beliggende i City, Frederiksberg og Charlottenlund i pæne og fredelige kvarterer med gode indkøbsmuligheder. Der er nem adgang til bus, tog og metro og der er gode parkeringsmuligheder.

INDRETNING En business lejlighed er indrettet med entre, køkken, badeværelse, opholdsstue og soveværelse (antal soveværelser 1, 2 eller 3). Smagfuld møblering, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine/tørretumbler, kabel-tv, radio, Cd-afspiller og telefon samt mulighed for installation af hurtig internetforbindelse. 

COPENHAGEN BUSINESS SERVICE APS - BENLØSEPARKEN 2 - BENLØSECENTRET, DK-4100 RINGSTED - TLF. (+45) 5946 5555 - INFO@CBSFLAT.DK